ویژگی های عایق الاستومری – در این مطلب قصد داریم شما را با ویژگی های های عایق الاستومری آشنا کنیم پس با ما همراه باشید.
ویژگی های عایق الاستومری:
به دلیل اینکه مواد تشکیلدهندهی عایق الاستومری از سلول بسته میباشد، مقاومت بسیار زیادی در برابر ورود و خروج بخارآب دارند. این ویژگی به گونه است که بعد از نصب به هیچگونه حائل آب یا بخار نیازی نیست. به دلیل داشتن ویژگی مقاومت بالا در برابر بخار، همچنین داشتن ویژگی تابش بالای لاستیک این امکان را به مواد سلول بسته میدهد که انعطافپذیر و با ضخامت نسبتاً کمی از چگالش سطحی جلوگیری میکنند.
در نتیجه این مواد کاربرد های بسزایی در سیستمهای گرمایشی سرمایشی، تهویه های مطبوع، لوله کشی ها و سیستمهای صنعتی دارد.
درست است که قیمت عایق الاستومری نسبت به عایق های پشم سنگ یا پشم شیشه بیشتر است ولی این گرانی بی دلیل نیست. عایق الاستومری به هیچگونه پوشش مضاعفی نیاز ندارد و برای محیط هایی با دماهای پایین و بالا کاربرد مفیدی دارد و بسیار مقرون به صرفه است. همین طور به دلیل داشتن ویژگی های مثل ضریب انتقال حرارت پایین و انعطافپذیری بالا در صنایع تهویه مطبوع، حملونقل، بیمارستانی و دارویی، صنایع نفتی و … بسیار کاربرد دارد.
یکی از ویژگی های عایق های حرارتی و برودتی نسوز، این است که غیر رشته ای و غیر متخلل میباشد. این ویژگی های عایق ها باعث میشود که در حین نصب و عملکرد عایق، هیچ ذره مضری به محیط اطراف پراکنده نشود. علاوه بر این موارد هیچگونه ابزار خاصی برای نصب و اجرای عایق الاستومری آن لازم نیست. همچنین میتوانید برای مکان هایی که عایق الاستومری در معرض دید است برای اینکه ظاهری مناسب و زیباتر داشته باشند، آنها را رنگ کرد.
توجه داشته باشید که نصب و اجرای عایق الاستومری نسبت به دیگر عایق های سنتی و قدیمی بسیار کار راحت و آسانی است و همین سریعتر و تمیز تر و همچنین با کیفیت تر نصب و اجرا میشوند.
نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که برای تهیه عایق الاستومری نسوز مشکی رنگ و عایق چسبدار و حرارتی و برودتی رولی فوم الاستومری و لوله ای برای محیط داخلی نیازی به استفاده پوشش مضاعف ندارد ولی اگر بخواهید آن ها را برای فضا های باز استفاده کنید بهتر است از یک پوشش مثل پوشش آلومینیومی در سایز های مختلف برای حفاظت بیشتر در برابر موارد جوی آب و هوا، ضربات احتمالی و همین طور افزایش عمر مفید عایق ها استفاده کنید.
این لایه های آلومینیومی که در ضخامت های ۱۳۰، ۱۷۰،۲۳۰ و۴۰۰ میکرون وجود دارند، از پلیمری تقویت شده میباشند. در بعضی از پروژههای تأسیساتی برای اینکه از عایق ها بیشتر محافظت شود از آلومینیوم با ضخامت های ۵۰۰ و ۷۰۰ میکرون استفاده میشود. علاوه بر این از یک لایه ۱ میلیمتری نیز به صورت جداگانه روی آنها استفاده میشود.
در ضمن عایق الاستومری رولی به شکل پشت چسبدار نیز وجود دارد و ارائه میشود. این مدل از عایق الاستومری به این صورت است که در یک لایه چسب مسطح نخدار در قسمت پشت عایق وصل شده است. این چسب برای اینکه عایق ها به سطوح بچسبند کافی میباشند. در این موارد لایه کاغذی چسبیده شده به عایق را جدا میکنیم دو آن را به سطح مورد نظر می چسبانیم. برای نصب و اجرای عایق الاستومری به تماس با ما مراجعه کنید.
نکته ای که باید برای عایق الاستومری پشت چسبدار توجه کنید این است که هنگامی که می خواهید آن ها را به سطح مورد نظر بچسبانید باید آن سطح را تمیز کنید به گونه ای که هیچگونه گرد و غباری بر روی آن نمانده باشد و کاملاً تمیز شده باشد. سپس میتوانید عایق الاستومری پشت چسبدار را به سطح مورد نظر بچسبانید.